Pause!

 
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag, eftersom ni inte har fått en förklaring till varför är för att jag har fullt upp med annat. Har fått några kommentarer här och där om bloggen, varför jag inte skriver ett inlägg. Men som ni vet så kommer det att lugna ner sig lite runt om i mitt liv så kan jag lägga ner min energi på bloggen. Eftersom det finns lite små fel som måste fixas osv. Men ni får denna underbara sommar bild från spanien! Längtar jätte mycket tills jag åker utomlands igen!
 
 

Dags att ge kroppen vila.
Just nu skriker min muskler om några vilodagar. Fick värsta träningsvärken från ingenstans, jag vet att jag har överbelastat kroppen med dubbelpass osv... Men jag älskar känslan i kroppen när jag tränar, men nu får jag väll bita ihop och försöka äta lite mer proteiner, även vila i några dagar då jag känner att jag äntligen kan köra igen! Längtar redan...

Två timmars zumbapass!Härligt! älskar verkligen att träna! Eftersom jag hade min vilodag igår och jag saknade mitt pass så mycket körde jag dubbel pass idag! Känner verkligen hur magmusklerna värker och kan inte sluta vara så glad! Längtar verkligen till morgondagens pass!

My chillout day!Nu har jag en härlig slapp dag efter en att ha tränat i 7 dagar i rad, men jag ändå saknar jag träningen.. får väll gå en promenad idag hah. Nu ska jag ta det lungt med min lunch framför tvn!

Lovely!Va med dom bästa igår pch hade en underbar eftermiddag! Nu ska jag forsätta att dansa i en timme igen! Mår verkligen bättre nu när jag har börjat träna!

5 dagar har gått med massa träning!


Känner mig så stolt att jag har börjat träna igen, det går dunder nu med vitaminer osv. Börjar vänja mig vid mina måltider och extremt svettiga träningspass! (det gillar vi!) Längtar att få tillbaka min vältränade kropp jag hade för några år sedan, då tränade jag varje dag förutom 1-2 dagar i veckan. Nu är det bara att fortsätta som jag gör, stänga kakhålet för de onyttiga!

Hard workoutSnacka om hur glad jag är nu, kört hårt i 4 dagar nu och jag får inte nog med träning vill träna mer och mer! Älskar att svettas och medans känna musklerna jobba!

Lyckades igen!!
Kommer ni ihåg när jag hade en röd HTC, jag lyckades näcka skärmen på den och hela mobilen flippa ur. Nu lyckades jag tappa min nya samsung som jag knapp har haft 2 två månader. Skickade den på lagning för 4 dagar sedan och nu har jag äntligen fått tillbaka den, så gott som ny!! Nu ska jag fan vara dubbelt så försiktig!!

Prov i psykologi!Nu sitter man själv på rummet och pliggat som en dåre, med hörlurar i öronen för familjen sover. Efter ett härligt zumba pass med mami så blev det plugga plugga plugga! Hoppas bara provet går bra minsan!

MattelektionLänge sen nu, sitter som sagt på mattelektion, försöker förstå mig på miniräknaren och talen. Har inte så mycket spännande att säga men tänkte ladda upp lite bilder från resan senare.

Workout!Dagens workout bestod av att powerwalka ute i skogen i 2 timmar och 32 minuter. Känner mig väldigt stolt över mig själv att jag ens klarade detta! Snarg når jag mitt mål!

Dagens träningspass


Dagens pass bestod av att springa i ca 20 minuter och sedan powerwalk i 1h och 25 minuter, älskar känslan efter man har sprungit speciellt när man har sprungit i skogen! Men jag är mest besviken över att jag inte har samma kondition som för två år sedan. Man märker att man måste hålla igång kondisen men nu jäklar ska jag jobba upp den, mitt motto är att vara bättre än förr.

Världens bästa!
Min kära bästa vän sov över och självklart gjorde vi en massa kul. Snart åker min kära Amandish till turkiet så nu ska vi passa på dom sista dagarna! Ich liebe dich my friend!

9 dagar kvar!Snart åker man äntligen utomlands!

Insta week!
Har haft en härlig vecka med mina nära och kära! Follow me on insta mdiiazs